Kako se je začelo?

Šivala sem že od malih nog. Tako malih, da se ne spomnim, kaj je bila moja prva kreacija. Lahko pa bi rekla, da sem biznis začela že v osnovni šoli, ko sem šivala peresnice iz starih kosov blaga in jih prodajala med svojimi sošolci. Spomnim se tudi prvih hlač. Izrezala sem dva osemoglata lika v obliki hlač, ju zašila skupaj in ju na sredini spredaj povezala z vezalko, kot na čevljih. No, niso mi bile prav. Niti mlajši sestrici ne.

Na šivanje oblačil sem se bolj osredotočila v prvi karanteni covida, ko sem bila v prvem letniku srednje šole in ko je bil čas, da zamenjam omaro, a kaj ko je bilo vse predrago, sploh pa ne točno takšno, kot bi si želela. In tako so po nekaj poskusih nastali prvi pulover, majica, trenirka... Potem sem jih začela šivati sestram, prijateljem, prijateljem od prijateljev, naslednji korak pa je bil že instagram profil. Takrat sem dobila res veliko naročil, večinoma od dijakov svoje srednje šole. Toliko, da sem skoraj vsak dan srečala vsaj koga, ki je nosil moj kos.

Vedno do sedaj sem delala samo po naročilu, zdaj pa ima Beks Wear tudi svojo kolekcijo.

Kdo sem?

Zdravo:) Sem Beti, štejem 19 let, prihajam iz okolice Domžal in, no … rada šivam! Pa ne samo to, navdušuje me kakršnokoli ustvarjanje z rokami. Lahko bi rekli, da sem tista DIY oseba, ki raje nekaj ustvari sama, namesto da bi tekla v trgovino. Tudi šivanja sem se naučila sama in na tem področju nimam nobene formalne izobrazbe. To je le moj najljubši hobi, ki se je počasi počasi razvijal in se tako s pomočjo ljudi, ki so ga opazili in cenili, razvil v pravi biznis.

Sicer pa rada potujem, rada imam sončne zahode in lepe razglede, v skodelico dam kosmiče pred mlekom in obožujem dobro začinjen pečen krompir.